Ceramica pictata manual cu motive italiene Ceramică pictată manual

537060, Corund, Str. Principală, nr. 595, jud. Harghita, România

Obiectele din casa TA au devenit monotone?

Și / Sau Cauți cadoul perfect pentru o persoană specială?

Bine ai venit la noi! Aici găsești soluția!

 

Bine ați venit pe pagina noastră!

Dacă sunteți interesați de produse de ceramică nu doar frumoase ci și practice, atunci sunteți în locul potrivit pentru că fabrica noastră de produse ceramice vă oferă de 20 de ani o gamă variată de obiecte artizanale, lucrate cu metode moderne.

De ce să fiți interesați de aceste produse?
V-ați gândit vreodată că puteți fi influențați de obiectele ce vă înconjoară, fie că ele sunt de decor sau de folosință zilnică?
Conform cercetării noastre și din părerile clienților ne dăm seama că vă influențează mult.

Ce fel de produse puteți găsi la noi și în ce scop le puteți utiliza?
Fabrica noastră creează modele unice iar scopul lor este unul practic. Fiecare obiect servește un scop, iar casa dumneavoastră devine colorată si decorată cu bun gust. Puteți găsi obiecte de uz casnic care se bucură de mare popularitate în rândul consumatorilor( ex: suporturi pentru linguri de lemn, untiere, cutii de condimente, etc), precum și obiecte decorative care vă vor înfrumuseța locuința( ex: vaze de flori, amfore, scrumiere, suporturi de lumânări, magneți de frigider, etc)

Stimate vizitator!


Dacă ești pasionat de tradiție, rafinament și de obiectele lucrate manual fă-ți o programare telefonic sau prin e-mail pentru a vedea miracolul din atelier care va deveni o experiență de neuitat.


Comuna Corund din județul Harghita este renumită pentru olărit, tradiția aceasta fiind păstrată până în ziua de astăzi. Meșteri pricepuți dau formă celor mai interesante și atractive produse prin metode tradiționale, apoi ele intră în cuptoare electrice pentru a fi arse și astfel să primească o rezistență remarcabilă.


exp2

Oameni înzestrați cu simț al frumosului pictează obiectele obținute în urma arderii, le dau viață, valoare, noblețe, stil și astfel devin comori de lux pentru cei care știu să le aprecieze.
Așteptăm grupa Voastră indiferent de vârstă, să vă arătăm activitatea noastră specifică cu care ne ocupăm de 20 de ani.

E-mail: belloceram@gmail.com
Telefon: 0744223141 / 0756828016

Servicii disponibile

  • Parcare proprie gratuită
  • Wifi gratuit

Rezervare

Nu am nevoie Mic dejun Mic dejun și cină (demipensiune)

Contact