Pensiunea Bernadett Pensiuni

Főút, 658, Korond, 537060, Hargita, Románia

Székelyföld színében a Hargita megyei Korondon található a Bernadett Panzió. Szállónk egész évben nyitott kapuval, barátságos környezettel várja a betérő vendégeket.

Településünk a Marosvásárhelyt -Csíkszeredával összekötő DN13A jelzésű országúton 17 km-re Szovátától, 10 km-re Parajdtól, illetve 26 km-re Székelyudvarhelytől északnyugatra található.

Korond a Sóvidék legnevezetesebb községe, iparművészeti, idegenforgalmi és művelődési központja. Korond területén számos, sós és savas forrás is található, amelyek gyógyhatásait már a XIX-ik században ismerték és hatékonyan használták.

Bernadett Panzió Korond központjában található, a főút mentén, de a forgalomtól elzárt csendes helyen. 2007-ben épült, egyszerre 40 személy elszállásolását tudjuk vállalni, 15 szobánkban. Minden szobához külön fürdőszoba (zuhanyzó/fürdőkád, wc) tartozik, valamint a szobák tv készülékekkel is el vannak látva.

Az autóknak az udvarban biztonságos ingyenes parkolást biztosítunk őrzött bekerített területen, ugyanakkor kerti grillezésre is lehetőségük van a kedves vendégeknek.

Étkezésre panziónk közvetlen szomszédságában található étteremben van lehetőség, vendégeink igényei szerint reggelit, félpanziós ellátást, illetve teljes ellátást biztosítunk. Ugyanitt a családi ház földszintjen lévő üzletben megtekinthető és egyben megvásárolható a környékbeli kézművesek munkája is, pl. kerámia, fából készült tárgyak, nád, gyapjú, tapló, és nem utolsó sorban lenvászonból készült termékek.

Csendes, barátságos környezetben, tartalmas kikapcsolódást biztosítva várjuk vendégeinket, a Székelyföldre látogató hazai és külföldi turistákat egyaránt!

Rezervare

Nu am nevoie Mic dejun Mic dejun și cină (demipensiune)

Contact